Tutireceptek.hu fejléc

Csokikrém-mikróban recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 dkg Rama
10 dkg keserű csokoládé
3 tojás
1 ek. nescafé
3 ek. cukor
2 ek. konyak
2 dl tej
1 tejszínhabpótlópor (Coop)
1 ek. reszelt csokoládé

Elkészítés:
A csokoládét a margarinnal megolvasztjuk a mikróban. Utána habosra keverjük. A tojássárgáját összekeverjük a nescaféval, cukorral és konyakkal. Utána az egészet a margarinos csokoládéhoz adjuk. 4 percre mikróba tesszük. 2 perc után alaposan megkeverjük.
Ezután a tojásfehérjét felverjük és az előírás szerint elkészített tejszínhab felével együtt a csokoládéhoz keverjük. Tálkákba öntjük, hűtőbe tesszük, majd amikor kihűlt, a maradék tejszínhabbal és csokireszelékkel tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés csokis muffin » Túrós gofri » Házi barackos lepény » Öt perces fánk
» Almás süti - egyszerűen » Diós teasütemény » Karamella mouse csoda » Szórt túrós
» Szilvás kényeztetés :) » Almás süti 1 » Barátság kenyér » Habos tejbegríz
» Citromos szelet 3 » " Epres-túrós palacsinta" » Finom Gesztenyekocka » Kivipuding


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.