Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládé parfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
2 dl tej
15 dkg cukor
2 tojásságája
12 dkg étcsokoládé
2 dl tejszinhab
vanilin cukor

Elkészítés:
A lágyitott csokoládét hidegen elkeverjük a tejjel, és a tojássárgájával, és a porcukorral, majd tűzre tesszük és állandó keveréssel sürű krémmé főzzük. fözés után leszürjük és hütjük.

A kihült krémet összekeverjük a keményre vert tejszinhabbal, majd egy bordasütöt folpakkal kibélelünk,és bele öntjük. 4-5 órára a mélyhütőbe tesszük.

Majd kiboritjuk és tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés tejszínfagylalt » Csokoládés fatörzs torta » Tejszínes csokoládékrém » Hideg csokoládésrízs
» Csokoládéital » Csokoládéhab » Csokoládés ecklerfánk » Csokoládé házilag
» Csokoládépuding » Csokoládés diókocka » Csokoládés biscotti » Csokoládés metélt
» Csokoládés csók » Csokoládés-diós sütike » Parfékockák » Fagylatos csokoládékoktél


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.