Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládéburokba zárt gesztenyemousse recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg étcsokoládé
diónyi vaj
25 dkg gesztenyemassza
25 dkg mascarpone sajt

Elkészítés:
Az étcsokoládét a vajjal vízgőz fölött felolvasztjuk. Egy 6 darabos szilikon muffinformát vékonyan kikenünk vele. Fél órára hűtőszekrénybe tesszük. Amikor a csoki megkötött átnézzük, ahol szükséges lejavítjuk úgy, hogy újra átkenjük csokoládéval. A gesztenyemasszát összekeverjük a mascarpone sajttal. A formába töltjük. Lezárjuk az olvasztott csokoládéval. Dermedésig, vagy felhasználásig hűtőszekrényben tároljuk. Végül óvatosan kifordítjuk a formából.


A receptet beküldte: MRG1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fügés muffin » Kis adag fánk » Túrós-mazsolás süti » Őszi gyümölcsös sütemény
» Sárgarigó kocka » Vadrózsa » Csokis kuglóf (kakaós csiga) » Citromhab
» Citromtorta húsvétra » Őzgerinc /nem sütős/ » Eperminyon » Tejfölös-szilvás lepény
» Indiáner » Csokis kekszes édesség » Pingvin szelet(Kata-féle) » Bundás kalács mogyorókrémmel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.