| Csokoládés habrúd receptSütemények, édességek Hozzávalók: 4 tojásfehérje csipetnyi só 20 dkg kristálycukor 10 dkg étcsoki 2 ek. kakaópor 20 dkg darált dió 12 dkg ét tortabevonó Elkészítés: A tojásfehérjéket a sóval kemény habbá verjük, közben apránként beleszórjuk a cukrot. A finomra lereszelt étcsokit a kakaóporral és a darált dió felével együtt apránként a tojáshabba forgatjuk. A masszát csillagcsöves nyomózsákba töltjük. Sütőpapírral kibélelt tepsibe csíkokat nyomunk, és előmelegített sütőben, 160 fokon 15-20 percig sütjük. (akkor kész, ha a habrúd a sütőpapírtól könnyen leválasztható) A sütőből kivéve hűlni hagyjuk. A rudak egyik végét vízfürdőben megolvasztott csokiba mártjuk, majd a maradék darált dióba forgatjuk. A receptet beküldte: Kicsivuk Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |