Tutireceptek.hu fejléc

Csőtészta római módra II. recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
40 dkg makaróni
30 dkg zöldborsó
10 dkg húsos szalonna
3 evőkanál olívaolaj
3 dkg vaj vagy margarin
1 hagyma
2 tojás
8 dkg reszelt sajt

bors

Elkészítés:
A vajon fonnyaszd meg a finomra vágott hagymát, dobd rá a zöldborsót, majd párold puhára. Egy másik lábosban az olajon pirítsd meg az apróra felkockázott szalonnát, add hozzá a párolt zöldborsót, és szükség szerint sózd. Főzd ki a tésztát, szűrd le, tedd előmelegített tálba, add hozzá a zöldborsós ragut, a sóval és borssal felvert tojásokat, a reszelt sajtot, majd lazán keverd össze. Azonnal tálald.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Májpástétom Maris módra » Uborka saláta Görög módra » Almafánk Jessy módra » Tepsis tarja b-anya módra
» Római tálban sült csirke » Spanyol módra sült homár » Kókuszos kifli Ági módra » Római csirke
» Meggyes lepény Ági módra » Finom rétes Emyke módra » Albán krémes Emyke módra » Chilis bab Shephard módra
» Palacsinta tokaji módra » Tejszínes-gombás csőtészta » Májgombóc Erzsi módra » Lecsó nápolyi módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.