Tutireceptek.hu fejléc

Csülök pörkölt bográcsban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 csülök
2 sertés köröm
2 nagy fej hagyma
1 paprika
1 zöld paprika(erős)
1/2 paradicsom
1 evőkanál pirospaprika
1 evőkanál pirosarany

bors
köménymag

Elkészítés:
A csülök csontjáról lefejtjük a húst és kockára vágjuk.A körmöt apró darabokra vágjuk.A csülök csontját ketté ütjük.
A bográcsba alulra tesszük a csontokat,rá a köröm darabokat majd a húst.Erre kerül a kockára vágott hagyma ,paprika ,paradicsom.Rátesszük a fűszereket.Annyi vizet öntünk rá ,hogy ellepje.
Tüzet rakunk és a bográcsot a tűz fölé akasztjuk.Ha kezdd forrni akkor már csak kevés fát teszünk a tűzre ,hogy ne forrjon nagyon.
Addig főzzük míg a hús megpuhul és a leve besűrűsödik.Ha kell a végén utána ízesítjük!Körete nokedli vagy sós burgonya!De friss kenyérrel is nagyon finom!


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marhapörkölt Gundel módra » Mexikói zöldségpörkölt » Jászberényi birkapörkölt » Tárkonyos csülökleves
» Slambuc bográcsban » Csülök másképp » Sörgulyás bográcsban » Csülök sörös bundában
» Kecskepörkölt » Pacalpörkölt (amc recept) » Cipóban sült csülök II. » Római tálban sült csülök
» Aratóleves bográcsban » Tejfölös tojáspörkölt » Vörösboros vadpörkölt » Sült csülök Pataki tálban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.