Tutireceptek.hu fejléc

Dalmát máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Fél kg máj,
fél liter tej,
15 gerezd fokhagyma,
olaj,
só.

Elkészítés:
A májat vékony szeletekre szelem, majd egy éjszakára hideg fokhagymás tejbe áztatom.
Másnap leitatom róla a tejet és felületét olajjal beecsetelve rostélyon mindkét oldalát megsütöm. Csak a tálon sózom és megszórom apróra vágott fokhagymával.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dalmát kocka » Dalmát paprika » Dalmata » Dalmatorta
» Tanyasi rakott csirke » Libamáj sütve » Húsos ragu » Borított karaj
» Marhalábszárból pörkölt » Sült csirke zöldségekkel » Lombardiai göngyölt csirke » Finom karaj
» Banánnal töltött jércemell » Fokhagymás csirkecombok » Sonkás pórés csirkemell » Tartáros csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.