Tutireceptek.hu fejléc

Dán pásztortál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
- 60 dkg húsból pörkölt (sertés, pulyka...)
- 60 dkg burgonyából krumplipüré
- 1 konzerv morzsolt kukorica
- 5-10 dkg sajt (bármilyen, ami reszelhető)

Elkészítés:
A húsból hagyományos módon pörköltet készítünk, a burgonyából pedig burgonyapürét. Egy tűzálló tálat kivajazunk, és morzsával meghintjük. Az aljára tesszük a burgonyapüré felét, majd rá a pörköltet, majd a kukoricát, s végül a maradék burgonyát. Ha ez kész, akkor az egészet meghintjük reszelt sajttal. Kb. negyed órára a sütőbe tesszük, hogy a sajt ráolvadjon, s máris fogyaszthatjuk.


A receptet beküldte: Prügi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libahússal rakott kel » Szalonnás-sajtos falatkák » Csilis pulyka kukoricával » Hortobágyi pásztorhús
» Gombás sonkatekercs » Nyári káposzta húsgombóccal » Bolgár muszaka » Tepsiben sült karfiol dióval
» Elzászi pulykapecsenye » Fitt rakott káposzta » Túrógombóc édes tejföllel » Csőben sült brokkoli
» Padlizsános lencsés egytál » Gombás Rizslepény » Juhtúrós gnocci tálka » Káposztás paprikás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.