Tutireceptek.hu fejléc

Diákkenyér recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg porcukor
5 evőkanál méz
3 egész tojás
2 kávéskanál őrölt szegfűszeg
2 kávéskanál őrölt fahéj
10 dkg dió
25 dkg liszt
1/2 cs. sütőpor

Elkészítés:
A tojásokat habosra keverjük a porcukorral, hozzáadunk 5 evőkanál mézet, ízesítjük szegfűszeggel és fahéjjal, majd hozzáadjuk az apróra vágott diót, sütőporral kevert lisztet, majd ezeket jól összekeverjük. Jól kivajazott, kilisztezett tepsibe tesszük és lassú tűznél megsütjük. Hidegen szeleteljük.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epermisu golyók » Lusta túrós süti » Amerikai csokis mogyorós süti » Vasutas szelet
» Répatorta! » Puding szelet » Vadgesztenye golyó » Andland Hólabdája
» Zabkorpás-diós muffin » Kajszis nosztalgia » Méhecskék » Andland Sajtos tekercse
» Gesztenyés torta » Gyümölcsös túróalagút » Huszárcsók 1946-ból » Sajtkrém eperrel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.