Tutireceptek.hu fejléc

Dinsztelt hagyma puliszkával recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2 nagy fej vöröshagyma
15dkg. húsos szalonna,
só,
őrölt feketebors,
1 kiskanál fűszerpaprika,
25 dkg. kikoricaszilszt

Elkészítés:
A kukoricalisztet hagyományosan, enyhén sós vizben megfőzzük, félretesszük. A szalonnát kakastaréjként megvágva kisütjük, majd kivesszük és a visszamaradó zsírban megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd visszatéve a pörcöt azt is átmelegítjük. Tálaláskor jó száraz bor illik hozzá.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás málé » Fokhagymakrémleves » Kemencében sült hagyma » Hagymás-dinnyés csirke
» Medvehagymás krém » Fetás-lilahagymás lepény » Hagymaleves tejszínnel » Fokhagymás Röfihús
» Fokhagymás kenyér » Hagymás kenyér » Fokhagymás busa » Hagymás pulyka comb
» Szalonnás-hagymás virsli » Hagymás édesburgonya » Erdélyi hagymás csülök » Ürücomb fokhagymával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.