Tutireceptek.hu fejléc

Dióba hempergetett csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb
1 kk só
2 evk mustár
2 evk citromlé
1 kk õrõlt majoranna
1/2 kk õrölt bors
15 dkg bióbél
10 dkg liszt
2 tojás
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A megmosott csirkecombok bõret hûzzuk le.A húst vágjuk ketté a forgóknál és sózzuk meg.A mustárt a citromlével meg a fûszerekkel 1 dl vizzel simára keverjük ki-de még jobb ha egész éjjelre ebbe a páclébe rakjuk ,és közben néhányszor meg is forgatjuk.A diót egy késsel vagdossuk apróra ,de ne legyen tûl finomra vagdosott.A hûst csöpögtessük le majd lisztben ,felvert tojásban ,és a dióban megforgatjuk, és bõ olajban közepes lángon szép ropogósra sütjük.Papirtörölközõre vagy szalvétára szedjük hogy a zsir felszivódjon és krumplipürével meg salátával tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 648 kcal

A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos csirkecombok » Indiai csirkecombok » Csirkecomb pékné módra » Sörös csirkecomb
» Csirkecombok hagymaágyon » Almás csirkecombok » Banános csirkecombok » Hagymás csirkecomb
» Hagymás rántott csirkecomb » Hamis rántott csirkecombok » Csirkecomb római tálban » Boros csirkecombok
» Csirkecomb görögösen » Titokban sült csirkecombok » Sörben sült csirkecombok » Karácsonyi diós csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.