Tutireceptek.hu fejléc

Diópálinka recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 liter pálinka
10 szem zöld dió negyedelve
Fél kg cukor
1 kávéskanál ánizsmag
15 szem szegfűszeg
3 db egész fahéj
1 narancs héja

Elkészítés:
Mindent beledobálunk egy nagy dunsztos üvegbe, aztán 2 hétig napos helyen tároljuk, naponta megkeverjük. Majd 4-6 hétig sötét, hűvös helyen tároljuk. Ekkor már nem piszkáljuk, nem kóstolgatjuk. 6 hét után le lehet szűrni, és lehet fogyasztani.


A receptet beküldte: vaczila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diópálinka 2 » Mézes Egg Nogg » Tojáslikőr otthon gyártott » Bitter Mint
» Birsital » Gala Rose » Coffea&coctel » Multifruit
» Trópusi banánkoktél » Diólikőr » Névnapi koktél » Arany tallér
» Savoy tango » Kajszibarack-narancs mix » Házi narancsszörp » Batida Mango


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.