Tutireceptek.hu fejléc

Diós krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
15 dkg apróra vágott dióbél
20 dkg krémsajt


bors

Elkészítés:
A durvára vágott diót összekeverjük a krémsajttal és ízlés szerint a sóval,borssal.Jól kikeverjük.1-2 órára hűtőbe tesszük.pirított kenyérre kenve zöldpaprikával vagy paradicsommal fogyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás kapros krémsajt » Krémsajtos rúd » Krémsajtos almasaláta » Krémsajt pástétom
» Tepsis cukkini krémsajttal » Piros krémsajt » Krémsajtos hal » Brokkolis-krémsajtos penne
» Krémsajtos csirke pennével » Krémsajtos eperparfé » Lazactatár krémsajttal » Mediterrán krémsajt
» Tejszín krémsajt » Krémsajt » Krémsajtos burgonyasaláta » Krémsajtos sütemény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.