Tutireceptek.hu fejléc

Diós sajttekercs recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
30 dkg trappista sajt
1 db tömlős tejszines krémsajt
25 dkg dióbél

Elkészítés:
Egy fazékban vizet forralunk,amikor forr,takarékra állitjuk a lángot,beleteszük a trappista sajtot egészben,lefedjük az edényt,és puhulni hagyjuk. .Ha megpuhult lapátkanállal kiszedjük,megfelelő méretű alufóliára tesszük,
és azon melegen sodrófával kinyújtjuk,megkenjük a krémsajttal és megrakjuk negyedekre vágott dió gerezdekkel.
Feltekerjük,és hűtőbe dermesztjük 1 órát.
Tálalás elött a tekercset kissé ferdén felszeleteljük,ésdarált dióval megszórjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Répás sajttekercs » Sajttekercs túróval töltve » Sonkás sajttekercs hidegen » Vendégváró sajttekercs
» Sajttekercs mint előétel » Sajttekercs (Nóri féle) » Színes sajttekercs » Egyszerű sajttekercs
» Chillis sajttekercs » Andi sajttekercse » Sonkás sajttekercs » Hideg sonkás sajttekercs
» Sajttekercs snidlingesen » Sajttekercs » Magos ropogós » Sajtos lepénykék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.