Tutireceptek.hu fejléc

Disznótoros kenyérben recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 májashurka,
1 véreshurka,
1 sült kolbász,
1/2 kg liszt,
2 dkg élesztő,
1 kanál olaj,
1 mokkáskanál só,
2 kiskanál cukor,
1 dl tej,
2 dl víz.

Elkészítés:
A disznótórost tetszőleges módon elkészítem és félreteszem.
A tejet meglangyosítom és beleteszem az élesztőt és a cukrot.
Mikor felfutott, összekeverem a liszttel, a sóval és az olajjal.
Meleg helyen kb háromnegyed órát kelni hagyom.
Belecsomagolom az előre elkészített disznóságokat és további 20 percig kelesztem.
A tetejére lyukakat csinálok (hogy szét ne vesse az elpárolgó gőz) és forró sütőben szép pirosra sütöm.
Forrón tálalom.

Nagyon elegáns vendégváró étel.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Disznótoros » Kenyérben sült sonka » Disznótoros májleves » Disznótoros orjaleves
» Disznótoros zsír nélkül » Disznótoros káposzta. » Göcsei aprópecsenye » Burgonyás húspogácsa
» Csirkemájas csirkeszárny » Csirkés-zöldséges » Sajtos húsika » Spanyol csirke
» Csirkemell bakonyiasan » Zöldséges-húsos nyárs » Stefánia » Gyros tál (hamis)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.