Tutireceptek.hu fejléc

Disznótoros másképp (agyagedényben) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1/2 kg savanyú káposzta
2 db alma reszelve
1/2 kg megpucolt karikára vágott burgonya
hurka, kolbász
só, bors, őrölt kömény, babérlevél,
2 dl víz vagy fehér bor.

Elkészítés:
Agyagedényt vízbe áztatod kívül belül kb 10-20 perce.

Kivajazod, a reszelt almával elkevert káposztát az edény aljára teszed. 2 babérlevelet bele tűzöl. Rárakod a burgit. Fűszerezed. Felöntöd 2 dl vízzel (vagy fehér borral)
Lefeded, beteszed a sütőbe 15-20 percre. Nem kell előmelegíteni a sütőt!
Rárakod a hurkát-kolbászt. Lefeded és mehet vissza a sütőbe 60 percre.


A receptet beküldte: kittinka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundás kenyér másképp » Cigánypecsenye másképp » Sült csirke másképp » Májgombóc picit másképp
» Kínai kel kicsit másképp » Sajtos tészta, másképp » Kavart almás másképpen » Lekváros bukta másképp
» Lángos kicsit másképp » Vargabéles másképp » Túró Rudi - másképp » Hájas tészta másképp
» Borsófőzelék másképp » Tonhalas tészta másképpen » Gulyásleves másképpen » Görög-sali kicsit másképp


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.