Tutireceptek.hu fejléc

Dödölle 2 recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg krumpli
05kg liszt
4 kanál zsir
kevés pirospaprika
02dl tejföl


Elkészítés:
Egy fazékban a kockára vágott krumplit annyi vizben tesszük fel főzni, hogy ellepje.
Ha megfőtt akkor a főzővizben összetörjük, állandó keverés melett hozzátesszük a lisztet annyit, hogy jól összeálljon.
Sült paprikás hagymával tálaljuk
jénaiba lehet kanálal kiszagatni hagymás zsirt rátenni és uy átsütni .


Köretnek is jó.


A receptet beküldte: ana60


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kukoricadödölle » Dödölle » Zalai dödölle » Hamis töltött káposzta.
» Babgulyás cipóban tálalva » Mexikói rakottas » Majorannás rakott zöldbab » Görög körözött
» Vörösboros csülökpörkölt » Tojástorta » Dzsuvecs » Virslis-krumplis golyó
» Humusz sült gombával » Csibecomb dióban » Húsmentes rakott krumpli » Lecsós rakott burgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.