Tutireceptek.hu fejléc

Dorozsmai molnárponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
8 szelet ponty
3 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
40 dkg gomba
20 dkg csuszatészta

1 kiskanál pirospaprika

Elkészítés:
Egy evőkanál olajban megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, meghintjük pirospaprikával ,sózzuk,hozzáadjuk a szeletelt gombát.Megpároljuk.A halat sózzuk,két evőkanál olajon ropogósra sütjük.Kifőzzük a csuszatésztát,összekeverjük a gombapörkölttel.Tálba rakjuk a tetejére tesszük a halszeleteket és így tálaljuk!


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dorozsmai molnár ponty » Kaviáros palacsinta » Fincsi halcsi » Fish and Chips
» Halas puffancs » Besameles halacska » Vagdalt -hal- hús egyben » Fűszeres ágyon sült hal
» Lazactatár krémsajttal » Töltött tintahal » Citromfüves lazac sült » Tejszínes spárgás hal
» Tonhal krém » Sült garnéla » Pestos halfilé » Busavagdalt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.