Tutireceptek.hu fejléc

Dunántúli tócsi recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
60 dkg burgonya,
10 dkg finomliszt,
3-4 gerezd fokhagyma,
fél evőkanál só,
olaj a kisütéshez.

Elkészítés:
A krumplikat meghámozom, lereszelem, majd elkeverem a liszttel, a zúzott fokhagymával, valamint a sóval.
15-20 perces pihentetést követően olajozott forró serpenyőre lapítom és lassan megsütöm, majd megfordítva a másik oldalát is ugyanígy.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dunántúli vörösboros karaj » Tócsi » Leveles sós pogácsa » Virslis partifalatkák
» Leveles hagymás lepény » Sajtos, sonkás kiflicskék » Algíri krumpli » Káposztás pogim
» Nagyon fini kakaós süti » Szuper gyors túrós pogácsa » Muffin nyárs » Fűszeres-vajkrémes pogácsa
» Kókuszgolyó másképp » Chips mártogatóssal » Krumplis egérke » Kefíres kelt lángos


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.