Tutireceptek.hu fejléc

Dzsamizga recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
vöröshagyma, csemege paprika, nap érlelte paradicsom

Elkészítés:
A hagymát (személyenként 1 kis fej) vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk.
A paradicsomot félbe, majd szeletekre vágjuk és a hagyma tetejére rakjuk.
A paprikát vékony csíkokra szeleteljük és a szaftos paradicsomra dobjuk, sózzuk.
Az egészet átforgatjuk 1 teáskanál olívaolajjal.

Tanácsok:
Sima vajas kiflivel is isteni.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Tundibundy

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csírasalátám » Sajtos uborkasaláta » Kapros töksaláta » Tejfölös nyári saláta.
» Hagymás tintahalsaláta » Hagymás babsaláta » Epres csirkemell saláta » Kefires gombasaláta
» Almás céklasaláta másként. » Syl salátája » Sült paprika saláta » Hagymás burgonyasaláta
» Tofusaláta » Bulgursaláta kefires öntettel » Tzatziki (vegan) » Juhsajtos vitaminsaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.