Tutireceptek.hu fejléc

Dzsuvecs recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
főtt csirkehús, kolbász, sajtok (feta legyen köztük), paradicsom, erős és édes paprika, gomba, főtt krumpli, petrezselyemlevél, kapor, 1 tojás.

Elkészítés:
Mindent vágjon kockára vagy apróra. Fektesse rétegekben agyagtálba, felülre a sajtot. Előmelegített sütőben süsse kb. 20 percig, míg a sajt megolvad. Üsse rá a tojást, süsse még 5-10 percig attól függően, mennyire megsütve szereti a tojást. Friss kenyérrel vagy pirítóssal tálalja.

Tanácsok:
: Csirke mellett, vagy helyett bármilyen egyéb főtt hússal is készítik.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott burgonya gazdagon » Makarónis pulykasaláta » Csirkés rakott burgonya » Halászlé (bajai módon)
» Tepsis krumpli milánói módra » Szűzpecsenye krumplirózsában » Feta-sajtos rakott krumpli » Csirkecomb ananászraguval
» Rakott Karfiol Sonkával » Vadas marha zsemlegombóccal » Erdélyi burgonya » Rizses lecsó kolbásszal
» Sajtban sütött tojás » Babgulyás cipóban tálalva » Verebélyi galuska » Hot-pot


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.