Tutireceptek.hu fejléc

Édes-savanykás hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertés lapocka
15 dkg füstölt szalonna
2 db vöröshagyma
1 kk füszerpaprika
35 dkg gomba
3 ek kechup

bors
3-4 ecetes uborka
1/2 ananászkonzerv

30 dkg rizs
ételízesitő, bors

Elkészítés:
A húst apró kockára vagdossuk sózzuk borsozzuk félre tesszük.Majd elősütjük.
A szalonnát üvegesre kisütjük,rá tesszük a vöröshagymát, pici pirospaprikát, kechupot, apróra vágott gombát, sót, borsot, és az elősütött húst pici vízet, puhára pároljuk, majd
az ananászt, és az uborkát ezekkel csak fel forraljuk.

Párolt rizssel tálaljuk.

Tanácsok:
Bár milyen húsból elkészithetjük.
Csirke, pulyka,tarja, bojuhúsból,


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-tejszínes rántott hús » Hentesborda » Sajtos-gombás karaj » Tepsis rakott csirkemell...
» Rántott sertésmáj » Csirkeszárny szerecsendióval » Köményesen sült oldalas » Óvári szelet darálva
» Különleges vagdalt » Triplán fűszeres csirke » Narancsos sertésszűz » Csirke jóasszony módra.
» Vadas » Csirkemell-ahogy mi szeretjük » Tepsis hús.. » Seftália-grillhez


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.