| Édes-savanykás hús receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg sertés lapocka 15 dkg füstölt szalonna 2 db vöröshagyma 1 kk füszerpaprika 35 dkg gomba 3 ek kechup só bors 3-4 ecetes uborka 1/2 ananászkonzerv 30 dkg rizs ételízesitő, bors Elkészítés: A húst apró kockára vagdossuk sózzuk borsozzuk félre tesszük.Majd elősütjük. A szalonnát üvegesre kisütjük,rá tesszük a vöröshagymát, pici pirospaprikát, kechupot, apróra vágott gombát, sót, borsot, és az elősütött húst pici vízet, puhára pároljuk, majd az ananászt, és az uborkát ezekkel csak fel forraljuk. Párolt rizssel tálaljuk. Tanácsok: Bár milyen húsból elkészithetjük. Csirke, pulyka,tarja, bojuhúsból, A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |