Tutireceptek.hu fejléc

Édesburgonyás-sajtos rizottó recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 db édesburgonya
40 dkg rizottórizs
1 db újhagyma
2 ek olívaolaj
10 dkg reszelt sajt
10 dkg sajt (chedar)
1 dl tejszín
3 fokhagyma gerezd(pépesítve)
1 csipet só
1 csipet bors

Elkészítés:
Az édesburgonyát apró kockára vágjuk és vajon, puhára pároljuk.
Ha puha, hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát.
A rizst megpároljuk majd hozzáadjuk az édesburgonyához.
Fűszerezzük és belekeverjük a tejszínt, valamint a sajtokat.
Forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges vegan rizottó » Sült, gombás rizottó » Gyümölcsös - májas rizottó » Sajtos rizottó
» Zúza rizottó » Tavaszi Rizotto » Piros-fehér-zöld rizottó » Rizottó tejszínnel
» Banános-szárnyas rizottó » Csiga rizottó » Májas rizottó » Hajdinarizottó
» Csirkehúsos rizottó » Tarhonyás rizottó » Cékla rizottó" » Csirkés-zöldséges rizotto


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.