Tutireceptek.hu fejléc

Egres leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg egres
1 csm vaníliás vagy tejszínes pudingpor
1 doboz főzőtejszín
cukor, ízlés szerint
1/2 dl fehérbor

Elkészítés:
Az egrest megtisztítjuk. Fazékba tesszük és felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje. Főni tesszük. Közben a pudingport elkeverjük a főzőtejszínnel. Amikor puhára főtt a gyümölcsünk hozzáadjuk az ízlésünknek megfelelő mennyiségű cukrot, a fehérbort. Miután felforrt hozzáadjuk a tejszínes pudingport. Állandó keverés mellett újra felforraljuk. Hidegen kitűnő hősítő.


A receptet beküldte: mh07

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Chilis sütőtökkrémleves » Sajtleves » Tejszínes hagymaleves 2. » Anna Tárkonylevese.
» Narancsos sárgadinnyeleves » Különleges gombaleves » Hideg szederleves » Cukkinikrémleves2
» Sárgadinnye leves » Tejfölös szárazbableves » Vajbabos húsleves » Karácsonyi borleves
» Sütõtök leves » Petrezselyem krémleves » Citromos-mézes szőlőleves » Uborka leves kaprosan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.