Tutireceptek.hu fejléc

Elzászi pulykapecsenye recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg pulykacomb
10 dkg füstölt szalonna
60 dkg savanyú káposzta
só, törött bors
1 fej vöröshagyma, babérlevél
2 szem borókabogyó
olaj

Elkészítés:
A pulykadarabokat bedörzsöljük sóval, törött borssal, megtűzdeljük szalonnával, majd kevés olajon, nagy lángon pirosra sütjük.
Teszünk mellé egy babérlevelet, 1 fej vöröshagymát, 2 borókabogyót, kevés vizet, majd befedjük savanyú káposztával, és fedő alatt puhára pároljuk.
Ha megpuhult, a húsokat felülre tesszük, és fedő nélkül sütőben szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Elzászi kacsa » Elzászi töltött dagadó » Búbos pulykapecsenye » Elzászi füstölt csülök
» Elzászi kenyérlángos » Elzászi káposzta » Gombával rakott krumpli » Sajtos rakott tarhonya
» Olasz tál » Ananászos pulyka » Karfiol darált hússal » Krumplis ínyenc csemege
» Tejes bab » Erdélyi rakott káposzta » Töltött sonka » Székelygulyás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.