Tutireceptek.hu fejléc

Eperfagylalt gyümölccsel recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
1/2 liter tej,
1/2 cs. csokoládés pudingpor
1 1/2 evőkanál cukor,
4 érett őszibarack,
0,5 kg eperfagylalt,
4 dkg mandula

Elkészítés:
Négy evőkanál tejet elkeverünk a cukorral és a
pudingporral. A maradék tejet felmelegítjük, levesszük a
tűzről, a pudingporral összekeverjük, és felfőzzük úgy,
hogy közben néha megkeverjük. Ezután lehűtjük. Az
őszibarackot rövid időre forró vízbe mártjuk, majd
meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk és négybe vágjuk.
Az eperfagylaltot kehelybe adagoljuk. A hideg
csokoládéöntetet ráöntjük, mandulalevelekkel és
őszibarackkal díszítjük. Azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttorta gyümölccsel » Joghurttorta gyümölccsel » Olajos piskóta gyümölccsel » Egyszerű süti gyümölccsel
» Bazsalikomos eperfagylalt » Rozskása gyümölccsel » Eperfagylalt » Gyors eperfagylalt
» Túrós batyu gyümölccsel » Mascarponés eperfagylalt » Gofri erdei gyümölccsel » Gyümölccsel töltött karaj
» Kókuszos rizs gyümölccsel » Dinnyés fagylaltdesszert » Epres csokis tortafagylalt » Tejszínes barackfagyi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.