Tutireceptek.hu fejléc

Eperkenyér recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30 dkg eper,
20 dkg liszt,
6 dkg cukor,
2 evőkanál sütőpor,
1 mokkás kanál őrölt fahéj,
5 dkg vaj,
1 tojás,
1 tojás sárgája,
fél citrom héja

Elkészítés:
Először az epret szétnyomkodjuk egy villával, majd az összes hozzávalóval összegyúrjuk, és alaposan összedolgozzuk. Kivajazott őzgerinc formában, előmelegített közép meleg sütőben 35 perc alatt készre sütjük. Sülés után kiborítjuk, porcukorral meghintjük, és félbevágott eperszemekkel díszítjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pudingos babapiskóta » Juharszirupos-diós pite » Diós (vagy mákos) guba » Ördögpirula II.
» Gyergyói almás palacsinta » Soproni felfújt » Triplacsokis kuglóf » Csokis csók (gluténmentes)
» Csokis--narancsos muffin » Puding szelet » Vaniliás szilvapuding » Gesztenyés hókifli
» Babapiskóta torta » Tejbegrízes kekszes » Szilvás-mákos kalács » Zselé torta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.