Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi hagymás rakott tojás recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
12db tojás,
25dkg vöröshagyma,
törött bors,
zsemlemorzsa,
liszt,
5dl tejföl,
4db zsemle,
só.

Elkészítés:
A karikára vágott hagymát megsózzuk és lisztbe forgatva bő forró olajban, sütjük. 6db tojást keményre főzünk. Tűzálló tálat zsírral kikenünk, és bele rakjuk a felszeletelt zsemléket, erre a hagymát, majd a karikára vágott kemény tojást. Olvasztott zsírral meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk, és ráöntjük a hat tojással felvert tejfölt. Zsemlemorzsával meghintjük és közepes forró sütőben 15 percig, sütjü


A receptet beküldte: Artyana


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Belga rakott krumpli » Könnyű rakott burgonya » Gombás rakott kifli » Sonkás rakott kukorica
» Hagymás pogácsa » Erdélyi tepertős pogácsa » Erdélyi tárkonyos tokány » Spenóttal rakott rizs
» Barackos rakott csirkemell » Spenótkrémes töltött tojás » Tojásos prósza » Kocsonya erdélyi módra
» Juhtúrós rakott brokkoli » Szabolcsi rakott hús » Párizsi kosárkák tojással » Rakott burgonya gyorsabban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.