Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi Piskóta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Hozzávalók: 6db tojás,1sütőpór,4dl liszt,3dl cukor,1dl étolaj.

Elkészítés:
A 6 egész tojást habosra keverjük a sütőporral és a 3dl cukorral,majd hozzá keverjük az 1dl olajat végül a 4dl lisztet.Előmelegített sütőben takarék lángon sütjük/sütőpapírt teszünk a tepsibe/ 20 percig nem szabad kinyitni a sütő ajtaját!!Kimagozott meggyet,csersznyét,szilvát,almát szórhatunk a tetejére.Porcukrot szórhatunk a kész sütire vagy punding krémet is készíthetünk.Hagyományosan meg főzzük a pudingot mikor kihült akkor egy 5 dkg margarit cukorral habosra keverünk,aztán a kettőt összekeverjük és rákenjük a süti tetejére.Hűtőbe tesszük.

Tanácsok:
Isteni finom és egyszerű! Jó étvágyat hozzá!!

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: kakóbébi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Puncsos-habos piskótatorta » Vaníliás piskótatekercs » Tejfölös piskóta » Orosz piskóta
» Narancstorta piskótával » Erika cseresznyés piskóta » Somlói piskóta másként » Babapiskótás mézes
» Epres-habos piskótatorta » Piskóta Nono módra.) » Erdélyi fokhagymaleves » Citromos piskóta
» Málnás-csokis piskóta » Meggyes piskóta » Csokis barackos piskóta » Kakaós barackos piskóta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.