Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 csomag csirkeaprólék
1 db sárgarépa
1 db fehérrépa
3 dkg vaj
1dl tejföl
2 ek tejföl
2 babérlevél


Elkészítés:
A csirkeaprólékot a megtisztított, hosszában négy felé vágott zöldségekkel, sóval, babérlevéllel és 1,5 liter vízzel feltesszük főni. A vajból és egy evőkanál lisztből világos rántást készítünk, ha a hús már puha,besűrítjük vele a levest és néhány percig még forraljuk. A maradék lisztet csomómentesre keverjük a tejfölben, és óvatosan a leveshez adjuk.Rövid forralás után tálaljuk.

Kalóriatartalom: 214 kcal

A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi padlizsánkrém » Erdélyi tokány » Borsós raguleves » Tarcali raguleves
» Raguleves » Erdélyi Piskóta » Telkibányai raguleves » Erdélyi hagymás csülök
» Tejszínes raguleves » Erdélyi flekken öntettel » Csirke raguleves alapléből » Erdélyi ordás palacsinta
» Erdélyi töltött paprika » Töltött dagadó erdélyiesen » Mexikói raguleves » Erdélyi szász torta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.