Tutireceptek.hu fejléc

Eredeti padlizsánkrém recept

Kategória:
 Pizzák

Hozzávalók:
4-5db padlizsán
olaj,
2fej vöröshagyma


Elkészítés:
A padlizsánokat sütőlapon megsütjük,fa eszközzel a beléd kikaparjuk,a hagymákat belereszeljük annyi olajat adunk hozzá amit felvesz, kb 2dl-t.sózzuk ízlés szerint.Lehütve kenyérre kenve nagyon fincsi.Jó étvágyat!

Tanácsok:
Mig dolgozunk vele fa eszközöket használjunk,mert a fémtől befeketedik.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: gizmoci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánkrém piritóssal » Erdélyi padlizsánkrém » Eredeti lábas rostélyos » Eredeti Görög Souvlaki!
» Padlizsánkrém leves » Dobos torta (eredeti) » Finom padlizsánkrém » Padlizsánkrémem
» Padlizsánkrém másként » Kókusz rúd (eredeti) » Fetás padlizsánkrém » Juhtúrós padlizsánkrém
» Kefíres süti/ az eredeti » Eredeti angol puncs » Avokádós padlizsánkrém » Hagyományos padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.