Tutireceptek.hu fejléc

Érlelt borsos szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet comb(vékony)
2 dl tej
3 evőkanál olaj
2 evőkanál liszt

bors

Elkészítés:
A hús szeleteket enyhén kiverjük, mindkét oldalukat sózzuk,borsozzuk.Mély tálba téve ráöntjük a tejet,és letakarva 2 napra hűtőbe tesszük.Felhasználás előtt a tejet leöntjük a húsról.
Lisztben megforgatjuk és mindkét oldalát pirosra sütjük az olajban.Ha megsültek a húsok a tejet a pecsenyeléhez öntjük,jól kiforraléjuk.A húst a mártásba téve tálaljuk.
A körete párolt rizs.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ágica szelet » Csicseriborsós saksuka » Sajtos szelet » Kedvenc szelet1
» Andres-szeletek » Eszkimó szelet » Baunty szelet » Bolero -szelet
» Bounty-szelet » Üdítő szelet » Sárgarépás szelet » Siccca csokis szelete
» Zöldborsós-mandulás rizs » Hazi muzliszelet » Sportszelet /saját recept/ » Kardinális szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.