Tutireceptek.hu fejléc

Eszterházy-rostélyos tejfölösen, citrommal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
* hús
* olaj
* vöröshagyma
* citrom
* bors
* sáfrány
* 1 db erős csöves paprika
* tejföl
* só
* liszt

Elkészítés:
Ujjnyi szeletekre vágjuk a húst. Klopfolóval kiverjük, megsózzuk. Egy edényben forró olajban kevés vízzel addig pároljuk, amíg puha lesz. Zsírjára sütjük. Az edény szélére rakjuk a húst, beletesszük az apróra kockákra vágott hagymát, néhány szelet citromhéjat, késhegynyi törött borsot, kicsi sáfrányt, egy kis darab erős paprikát. Pár percig így kavargatjuk. Pár evőkanál vizet ráöntünk, kissé megsózva, citrom levével megsavanyítjuk, csipet lisztet elkavarunk benne. Ezzel gyorsan felforraljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojáspörkölt tejfölösen » Pizza tejfölösen » Szarvasszelet tejfölösen » Galyasági gomba tejfölösen
» Rizsleves citrommal » Rakott kel tejfölösen » Csirkecomb görögösen » Ananászos sonkás karaj
» Serpenyős rizses kolbász » Az én töltöttkáposztám » Magyaros húsos rétes » Cukkínitorta
» Karfiolos húsos tarhonya » Spenótos-húsos finomság » Tárkonyos lucskoskáposzta » Dödölle 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.