Tutireceptek.hu fejléc

Ezüstös almák recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
4 alma, rum, vagy konyak,
6 dkg szeszbe áztatott mazsola,
6 dkg édes mandula,
2 evőkanál eperlekvár,
2,5 dl vaníliaöntet.

Elkészítés:
Az almákat megmosom, meghámozom, a magházukat ki szúrom és alkohollal locsolom meg. Az üreget megtöltöm a mazsolából, hámozott, vágott mandulából és lekvárból álló keverékkel. Az almákat nem túl szorosan betekerem zsiradékkal bekent alufóliába és mintegy 20 percig grillezem. Vanília öntettel tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almakenyér » Birsalmakompót frissen » Illatos almakarikák » Almakrémleves
» Morzsás almakrém » Almakompótos piskóta » Diós almák » Almakrémleves sárgarépával
» Almakrém diétásan » Almakrém » Almakocsonya » Csokoládés almakarikák
» Almakocka habkoronával » Almakarikák bundában » Almakoch » Joghurtos almakrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.