Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas csiga vagy kakaós csiga recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
egy adag tészta, ,,csigának való tészta,, néven megtalálod. , 8 púpozott evőkanál porcukor, 2 evőkanál fahéj.

Elkészítés:
A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, vizes ecsettel bekenjük, és a porcukros fahéjjal meghintjük. szorosan föltekerjük, ahogy a bejglit szokás, majd jó ujjnyi vastagon fölszeleteljük. vajazott, lisztezett tepsire rakosgatjuk, 30percig kelesztjük. előmelegített sütőben, közepesnél erősebb lánggal kb 25 percig sütjük.

Tanácsok:
fahéj helyett lehet kakaóval is készíteni :-)


A receptet beküldte: LoLiNa

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaós, francia palacsinta » Kakaós piskóta I. » Citromkrémes kakaóstészta » Fahéjas Juliska
» Rakott túrós-fahéjas alma » Kakaós pite » Habos csigák » Bögrés kakaós
» Kakaós bomba » Kakaós-kókuszos keksz » Fahéjas-mézes sütemény » Kefíres-kakaós kocka*
» Fahéjas krumplis lepény » Kakaós zabkeksz » Csigabiga » Kakaós szelet II.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.