Tutireceptek.hu fejléc

Fasírt sonkával gombával, kemény tojással, baconbundában recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 pulykacomb darálva
1 zsemle
1 tojás
3 gerezd fokhagyma
só, bors

szeletelt gombakonzerv
pármai sonka
3 kemény tojás
petrezselyem
bacon

Elkészítés:
A húst megdarálom, a zsemlét tejbe áztatom, majd jól kinyomkodom. A zsemlét a hússal, sóval, borssal, tojással összegyúrom, belenyomom a 3 gerezd fokhagymát. Alufóliára egymás mellé teszem a bacon szeleteket, ráteszem a húst, és addig nyomogatom, amíg egy vékony téglalap lesz belőle. Ráteszem a sonkaszeleteket, rászórom a gombát, a petrezselymet, a közepére fektetem a kemény tojásokat, majd a fólia segítségével felhajtom a szélét, beborítom vele a tojásokat, és jól összenyomkodom. Sütőpapírral bélelt tepsibe teszem és 200 fokon pirosra sütötöm. Félidőben megnézem. Ha már jó sok zsír sült ki a bacon-ből, mellédobok pár krumplit.
A mellette sült krumplival és vörös babbal tálalom.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egyszerű zöldségfasírt » Tojással töltött káposzta » Ementális burgonyafasírt » Zöldségfasírt
» Cukkínifasírt másként » Krumpli fasírt » Sonkával töltött padlizsán » Almás csirke fasírt
» Ízletes fasírt » Sonkával göngyölt virsli » Tojással rakott tarhonya » Fasírt másképp
» Fafel (fasírt) » Zöldséges "fasírt" » Petrezselymes hamis fasírt » Fasírt túróból


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.