Tutireceptek.hu fejléc

Fatányéros recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéskaraj,
só,
bors,
zsír,
fatányér

Elkészítés:
A sertéskarajt egy darabban megmossuk, szárazra töröljük, majd szeletekre vágjuk. Húsverővel kissé kiverjük, besózzuk, borsozzuk, roston, parázs felett, mindkét oldalát szép pirosra sütjük, majd forró fatányérra tesszük, savanyúságot adunk hozzá.


A receptet beküldte: Reiki

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi fatányéros » Göngyölt csirkecombok » Paradicsomos csirkemáj » Görög töltött paprika
» Szilveszteri malacfej » Olaszos göngyölt fasírt » Rántott hús extra » Csirkés leveles-táska
» Különleges vagdalt » Gyömbéres húsgolyók » Sündisznó (római tálban) » Azték csirke főzve
» Fokhagymás karaj II. » Bajor sült » 100 éves brassói » Emeletes vagdalt hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.