Tutireceptek.hu fejléc

Fázós fasírt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg pulykahús,
2 fej hagyma (ha lehet fehér),
pirospaprika,
só,
fehérbors,
majoranna,
oregano,
bacon szalonna,
sütéshez olaj.

Elkészítés:
A pulykahúst ledaráljuk, a hagymát lereszeljük, és az ízesítõkkel összegyúrjuk.
Apró pogácsa formákat gyúrunk belõle, és a csíkokra vágott szalonnával betekerjük. Fogpiszkálóval a szalonnacsíkokat összetûzzük, hogy sütéskor egybe maradjanak.
Ezután a szalonnával betekert húspogácsákat forró olajban kisütjük,hogy a szalonna piros és ropogós legyen.
Salátával vagy friss kenyérrel fantasztikusan finom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol fasírt. » Tejszínes pulyka fasírt » Andi halikra fasírtja » Spenótos pulykafasírt
» Fasírt lencséből » Marhahúsos fasírtpogácsa » Tökfasírt rántva » Gombafasírt
» Friss zöldséges fasírt » Fasírt Marcipanbaba módra » Burgonyás cukkinifasírt » Krumpli fasírt
» Burgonyán sült fasírt » Húsos, gombás fasirt » Fafel (fasírt) » Tökfasírt


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.