Tutireceptek.hu fejléc

Fehér csokoládés ital forrón recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 liter tej,
0,5 liter víz,
250 g fehér csokoládé,
125 ml málnaszörp,
fahéjrúd.

Elkészítés:
Egy kis lábasba tegyük a tejet, vizet és az összetördelt fehércsokoládét. Kis lángon állandó kevergetés mellett forraljuk fel és főzzük három percig.

Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd töltsük üvegpoharakba és csorgassuk meg málnaszörppel. Fahéjrúddal díszítsük. Érdekes és izgalmas ízt kölcsönözhet a fahéj, ha azzal kevergetjük kortyolgatás közben.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mogyorós csokoládés banán » Csokoládés fagylat » Csokoládés-epres pite » Csokoládés diótorta
» Csokoládés frappé » Barna-fehér fonatok » Kávé fehércsoki-habbal » Egyszerű házi fehérkenyér
» Csokoládés, habos kocka » Kókuszos hófehér torta » Csokoládés mascarpone » Csokoládés mandulás keksz
» Csokoládés narancsbomba » Csokoládés banáncsemege » Falusi fehér kenyér » Fehérbabos szendvicskrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.