Tutireceptek.hu fejléc

Fehérbor-krém recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 dkg cukor
7 cl fehérbor
fél dkg zselatin
4 tojássárgája
fahéj
citromlé

Elkészítés:
A cukrot, a fehérbort, a tojássárgáját és a zselatint vízgőz felett forróra hevítjük. Állandó keverés mellett beletesszük a fahéjat és a citromlevet, majd lehűtjük.
Keményre vert tejszínhabbal lazán elkeverjük, majd formákba töltve hűtőszekrényben dermesztjük.


A receptet beküldte: access

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Házi zselés édesség » Eper pie » Kekszes Lúdláb » Finom almás lepény
» Mandarinos, mákos morzsatorta » Finom csoki tekercs » Vörös bolygó torta » Túrós lepény (Kata-féle)
» Sajttal töltött alma » Habos almás kevert süti » Aszalt szilvás rétes » Gyömbéres zablinzer
» Rumhab » Reszelt linzer gyümülcshabbal » Sport-szelet torta » Egyszerű és gyors pite


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.