Tutireceptek.hu fejléc

Feta sajttal, pirított sonkával töltött gombafejek recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 fő részére:

8 nagyobb fej gomba,
1 szál póréhagyma,
10 dkg fetasajt,
2 db paradicsom,
8 szelet gépsonka,
1 kk. őrölt bors,
1 ek. olívaolaj

Elkészítés:
A gombafejeket megtisztítjuk (elég csak megmosni), a szárait kivágjuk.
A sonkaszeletek felét felkockázzuk, és egy teáskanál olívaolajon megpirítjuk.
A paradicsomot, hagymát apróra vágjuk, egy tálban összekeverjük a fetasajttal, valamint a sonkával, és borssal ízesítjük.
Ezzel a sonkás töltelékkel megtöltjük a gombafejeket.
Kikenünk az olajjal egy hőálló tálat, beletesszük a gombafejeket, és alufóliával letakarva, kb. 150 fokon sütjük 15 percig. Utána levesszük a fóliát, és mindegyik gomba tetejére egy negyed szelet sonkát teszünk apróra darabolva.
Ezzel betakarva sütjük még 5 percig.

Kalóriatartalom: 940 kcal
Szénhidráttartalom: 56 gramm

A receptet beküldte: bnedora


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal töltött húsgombóc » Töltött tojástekercs » Töltött Gomba » Juhtúrós töltött gomba
» Galyasági töltött pecsenye » Hortobágyi töltöttpaprika » Töltött lasagnetészta » Töltött tojás (garnélával)
» Töltött palacsintafelfújt » Anna pirított mája » Töltött rántotta » Nyári töltött káposzta
» Sonkával rakott palacsinta » Töltött tojás paleosan » Töltött ostya 1. » Sonkával töltött burgonya.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.