Tutireceptek.hu fejléc

Finom citromos krém tortába recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 citrom leve és reszelt héja
1,2 deci víz
12,5 deci glukonon
3 e.k. víz
2,5 e.k. keményítő
4 deci hullala tejszín

Elkészítés:
A citromok levet és héját 1,2 deci glukononnal felforraljuk.
A tejszínt felverjük a maradék cukorral ha kihűlt a citrom leves cukor hozzáadjuk a keményítőt és a felvert tejszínt és összekeverjük es mehet a tortára.
Fincsi hűsítő így a nagy melegben.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás kekszes finomság » Habkönnyű-citromos kuglóf » Almás-citromos fasírt » Tiramisu (A legfinomabb)!!
» Karácsonyi citromos szív » Finom töltött kifli » Citromos orjaleves » Mákos-citromos sütemény
» 4 finom fagyi » Könnyű citromos desszert » Finom csoki szelet » Csoda finom kalács
» Gombás marhahús finoman » Finom szelet » Citromos túrótorta, fetás! » Citromkrém tortába


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.