Tutireceptek.hu fejléc

Finom harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg harcsa
3 dl tejföl
2 tojás
őrölt bors
3 gerezd fokhagyma,
1 fej lilahagyma
petrezselyem
kapor
kevés vaj
gyufatészta

Elkészítés:
A kifilézett harcsát patkószeletekre vágjuk. Keverjük a tejfölbe a finomra vágott kaprot, a petrezselymet, a lilahagymát, a fokhagymát, a tojásokat, egy kis őrölt borssal bolondítsuk meg.
Tegyük kivajazott tepsibe a sózott, borsozott halszeleteket, öntsük rá a tejfölös masszát, majd 170 fokos sütőben 20-25 perc alatt süssük készre.

Tanácsok:
Köretnek vajas-petrezselymes gyufatésztát kínáljunk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom sajtos kelbimbó » Finom habos sütemény » Kemencés harcsa » Finom fehér labda torta
» Legfinomabb friss saláta » Gyümölcshabos finomság » Legfinomabb tejespitém » Finom céklakrém
» Finom karaj » Joghurtos finomság. » Albán finom krémes » Ananászos finomság
» Nagyon finom képviselőfánk » Káposztás harcsa » Finom rétes Emyke módra » Galyasági finom falatok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.