Tutireceptek.hu fejléc

Finom mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 adaghoz:

8 db csirkecomb
350 g tejföl
1 ek mustár
1 ek ételízesítő
bors ízlés szerint
3 gerezd fokhagyma
5 dkg vaj
1 dl olaj
20 dkg sajt (reszelt)

Elkészítés:
Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.
A combokat bekenjük a vajjal és belemártogatjuk a szószba.
Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, forró sütőben 40 percig sütjük.
Utána megszórjuk sajttal, fólia nélkül sütjük tovább míg a sajt szépen rápirul.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom almatorta » Pikáns csirkecombok » Kakaós kalács (finom;) » Bundás csirkecombok
» Finom csirkecomb » Kávékrémes finomság » Finom fanta szelet » Legfinomabb friss saláta
» Finom habos sütemény » Almás-fahéjas finomság » Finom fűszeres máj » Zsemlében sült finomság
» Finom tojásos fasírt » Banános finomság » Finom tészta » Finom rétes Emyke módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.