Tutireceptek.hu fejléc

Finom sült kacsacomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 kacsacomb
4 babérlevél
2 ág rozmaring
2 kiskanál kakukkfű

bors

Elkészítés:
A kacsacombokat a sütés előtti napon szórd meg rozmaringlevelekkel, összemorzsolt babérlevéllel, kakukkfűvel, illetve ízlésed szerint sóval, borssal. Tedd hűtőbe a fűszerezett húst.

Másnap egy papírtörlő segítségével töröld le a fűszerek nagy részét, és a combokat tedd egy magas falú tepsibe.

Öntsd fel vízzel, majd a combokat fedd le egy alufóliával, és told előmelegített sütőbe. Egy óra múlva vedd le a fóliát, és süsd egészen addig, míg a hús átsül.

Időnként locsolgasd a combokat, hogy ne száradjanak ki, illetve félóránként fordíts rajtuk, hogy minden oldaluk alaposan átsüljön.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom káposztás pogácsa » Vendégváró finomság » Gyümölcsös kacsacomb » Aszpikos finomság
» Egyszerű de finom » Túrófánk finoman » Finom sertés sült » Gyors, finom tészta
» Intelligens finom krémes » Túrórudi finom torta » Finom Tea Kenyér Kanadából » Tejfölös finomság
» Finom spagettisaláta » Finom rakott karfiol » Kapucíner szelet - finom » Gyümölcshabos finomság


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.