Tutireceptek.hu fejléc

Firenzei halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
6-8 szelet tengeri halfilé
leveles paraj
margarin
mascarpone, vagy tejszínes krémsajt
füstölt sajt
3-4 szem paradicsom

bors
fokhagyma

Elkészítés:
Egy tűzálló tálat vajazzunk ki, béleljük ki a parajlevelekkel és szórjuk meg zúzott fokhagymával. A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, és a tálba fektetjük, majd megkenjük macsarponéval (vagy tejszínes krémsajttal), beborítjuk paradicsomkarikákkal, és reszelt füstöltsajjtal bőségesen megszórjuk.
Előmelegített sütőben 30 percig sütjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Tündérfürtöcske


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rozmaringos halfilé » Firenzei hal » Megyeri halfilé » Halfilével rakott krumpli
» Brokkolis halfilé » Halfilé zödségesen » Halfilé kakastaréjjal » Zöldséges tengeri halfilé
» Fűszeres halfilé » Joghurtos párolt halfilé » Fokhagymás-kapros halfilé » Pestos halfilé
» Sült halfilé sajtmártásban » Firenzei négysajtos tészta » Szezámmagos halfilé » Tejszínes sült halfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.