Tutireceptek.hu fejléc

Flambírozott dinnyenyárs recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
Sárgadinnye, vagy cukordinnye,
porcukor,
fahéj,
flambírozó párlat.

Elkészítés:
A dinnyét kimagozom, nyolcadolom és megszabadítom a héjától.
A szeleteket fém nyársakra húzom és egy sütőlemezre terítem.
Megszórom porcukorral, fahéjjal és grillezem.
Utána tányérokra helyezem.
Meglocsolom 2 kávéskanálnyi flambírozó párlattal, meggyújtom és tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Flambírozott cseresznye » Flambírozott banán » Flambírozott puncs » Flambírozott almáslepény
» Brokkolis cicege (tócsni) » Sonkás rakott zöldbab » Lecsós, gombás rakott hús » Tejfölös borsós csirkeragu
» Sajtos rántott patisszon » Sajtkrémes cukkiniragu » Csőbensült sonkás karalábé » Rakott avokádó
» Húsvéti tojáskenyér » Vega rakottas » Tökpörkölt » Sertésszelet kelbimbóval


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.