Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás csirkecombok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 db friss csirkecomb,
4 nagy gerezd fokhagyma,
só.

Elkészítés:
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A csirkecombokat megmossuk, lecsöpögtetjük.
A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk.
A combok felületét egyenletesen elosztva bevagdossuk és mindegyik nyílásba egy-egy fokhagymaszeletkét dugunk.
A megtűzdelt combokat megsózzuk.
Sütőlemezre helyezzük.
Közepes magasságban kb. fél óra alatt aranybarnára sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás ponty » Fokhagymás pizzakenyér » Fokhagymás Graham kenyér » Fokhagymás, tepsis csülök
» Fokhagymás tarja » Fokhagymás máj » Fokhagymás csirkemáj sütve » Banános csirkecombok
» Fokhagymás garnéla » Narancsos csirkecombok » Fokhagymás tészta » Sörben sült csirkecombok
» Göngyölt fokhagymás csülök » Fokhagymás-kapros halfilé » Fokhagymás tarja Update1 » Gombás csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.