Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás csirkemáj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj,
10-10 dkg zöldpaprika és paradicsom,
2 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
3-4 evőkanál olaj,
pirospaprika,
majoránna,


Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát az olajban üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott májat, és nagylángon pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, majoránnával, és beletesszük a zúzott fokhagymát.
Végül beletesszük a vékony szeletekre vágott paprikát meg paradicsomot, és készre pirítjuk.
Sós burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Currys csirkemáj » Fokhagymás sajtkrém » Rozmaringos csirkemáj » Fokhagymáscsirke baconban
» Csirkemájas pástétom » Fokhagymás krumpli* » Pikáns csirkemáj pástétom » Sonkás-fokhagymás tészta
» 40 fokhagymás csirke » Csirkemáj almával » Fokhagymás csirkecsíkok » Fokhagymás-fűszeres lazac
» Édes-savanyú csirkemáj » Csirkemáj » Tengerihal fokhagymásan » Rátott csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.