Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás ízesítő recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg fokhagyma
ecet

cukor viz
szalícil

Elkészítés:
A fokhagymára tegyünk egy kis vágó deszkát és nyonjuk meg szétesik gyorssabban tudjuk pucolni,
a szép cikkeket külön rakjuk amelyik megnyomodott
külön annyi ecetes levet készitsünk amennyi ép ellepi majd a szépcikkeket belerakjuk egy üvegbe
ha van egypár szem mustármagot 1-2 babérlevelet is dobjatunk bele. Le zárjuk 2 hétmulva fogyaszthatjuk minde féle sültekhez vagy szendvicsekre nagyon fincsi.


A törött cikkeket vagy húsdarálon agy /KUTTER/ apritógéppel egy evőkanál vizzel péppényomjuk egy evőkanál sót elkavarunk benne és müanyag dobozkába betesszük a mélyhűtőbe. nagyon sokáig eláll és nem bosszankodunk, hogy kifujta magát a fokhagymánk. Minden ételbe használható.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ételízesítő » Fokhagymás sajtkrémleves » Fokhagymás rakott penne » Fokhagymás vaddisznótokány
» Fokhagymás cukkíni » Fokhagymás hústekercs » Fokhagymás Graham kenyér » Brokkoli fokhagymás vajban
» Fokhagymás tengeri halfilé » Fokhagymaszósz » Fokhagymás nyúlcomb » Fokhagymás sült krumpli
» Fokhagymás házi sajt » Fokhagymás-diós lapcsánka » Fokhagymás tört burgonya » Fokhagymás csirkemell



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.