Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás ízesítő recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg fokhagyma
ecet

cukor viz
szalícil

Elkészítés:
A fokhagymára tegyünk egy kis vágó deszkát és nyonjuk meg szétesik gyorssabban tudjuk pucolni,
a szép cikkeket külön rakjuk amelyik megnyomodott
külön annyi ecetes levet készitsünk amennyi ép ellepi majd a szépcikkeket belerakjuk egy üvegbe
ha van egypár szem mustármagot 1-2 babérlevelet is dobjatunk bele. Le zárjuk 2 hétmulva fogyaszthatjuk minde féle sültekhez vagy szendvicsekre nagyon fincsi.


A törött cikkeket vagy húsdarálon agy /KUTTER/ apritógéppel egy evőkanál vizzel péppényomjuk egy evőkanál sót elkavarunk benne és müanyag dobozkába betesszük a mélyhűtőbe. nagyon sokáig eláll és nem bosszankodunk, hogy kifujta magát a fokhagymánk. Minden ételbe használható.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás brokkolisaláta » Almás - fokhagymás karaj » Fokhagymás vadlibamell » Fokhagymás sajtleves
» Göngyölt fokhagymás csülök » Fokhagymás sajtkrém » Fokhagymáscsirke baconban » Fokhagymás padlizsán bartá
» Fokhagymás krumpli* » Fokhagymás ceruzabab » Fokhagymás újburgonya » Fokhagymás-fűszeres lazac
» Fokhagymás süllő » Fokhagymás rakott penne » Fokhagymás sült hal » Fokhagymás karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.